ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Nisides Suites πήρε το όνομα του από τις 18 νησίδες που υπάρχουν στον δήμο της Αστυπάλαιας, οι οποίες είναι ακατοίκητες. Κάποιες από αυτές είναι ορατές από το ξενοδοχείο μας. 

Χτισμένο πάνω στην πλαγιά μόλις 150 μέτρα από την παραλία Τζανάκι και 800 μέτρα από τον οικισμό Λιβάδια. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει έχοντας πανοραμική θέα προς το Αιγαίο, τη χώρα του νησιού και το κάστρο που θεσπίζει την κορυφή της.

Πέρα από το κεντρικό κτίριο που περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις υποδοχής και το Cafe- Bar, υπάρχουν άλλα πέντε ανεξάρτητα κτίρια που στεγάζονται πέντε πολυτελείς σουϊτες με ιδιωτική πισίνα στην κάθε μία από αυτές και ανεξάρτητη είσοδο. Όλες οι σουϊτες μας είναι έτσι δομημένες ώστε να προσφέρουν την ίδια πανοραμική θέα.

Το ξενοδοχείο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον καθώς είναι χτισμένο με πέτρα του νησιού ακολουθόντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική αλλά ταυτόχρονα έχει και την σύγχρονη αισθητική , φυσική και κομψή διακόσμηση. Οι σουϊτες μας προσφέρουν έναν μοναδικό και ξεκούραστο ύπνο με τα στρώματα της Cocomat, όπως επίσης και μία γρήγορη και ασφαλή περιήγηση με το δορυφορικό internet της Starlink.